Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Downtown Camper by Scandic

Stockholm, Zweden

 

hotel-downtown-camper-by-scandic
Favoriet 
 

v.a. 372

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Downtown Camper by Scandic in Stockholm

Downtown Camper by Scandic ligt in het centrum van Stockholm. Het hotel heeft een groot aanbod aan faciliteiten die een stedentrip extra aangenaam maken. Een maaltijd in het restaurant, een drankje in de Rooftop bar of een duik in het zwembad; het is allemaal mogelijk! De kamers zijn gedecoreerd met rustgevende kleuren. In dit hotel komen natuur en de stad samen. Het hotel ligt dichtbij het Koninklijk Huis en het Centraal Station. De goede ligging zorgt voor een ideale uitgangsbasis voor een stedentrip Stockholm. Om de stad op een andere manier te ontdekken verhuurt het hotel fietsen. Dit hotel zet zich in voor duurzaamheid. Zo waren zij een van de eerste die handdoeken lieten hergebruiken door de gast, zijn ze begonnen met het geleidelijk afschaffen van plastic verpakkingen voor eenmalig gebruik en serveren ze lokaal water in duurzame, herbruikbare flessen die speciaal voor hen ontworpen zijn.

Downtown Camper by Scandic ligt in het centrum van Stockholm. Het hotel heeft een groot aanbod aan faciliteiten die een stedentrip extra aangenaam maken. Een maaltijd in het restaurant, een drankje in de Rooftop bar of een duik in het zwembad; het is allemaal mogelijk! De kamers zijn gedecoreerd met rustgevende kleuren. In dit hotel komen natuur en de stad samen. Het hotel ligt dichtbij het Koninklijk Huis en het Centraal Station. De goede ligging zorgt voor een ideale uitgangsbasis voor een stedentrip Stockholm. Om de stad op een andere manier te ontdekken verhuurt het hotel fietsen.

Dit hotel zet zich in voor duurzaamheid. Zo waren zij een van de eerste die handdoeken lieten hergebruiken door de gast, zijn ze begonnen met het geleidelijk afschaffen van plastic verpakkingen voor eenmalig gebruik en serveren ze lokaal water in duurzame, herbruikbare flessen die speciaal voor hen ontworpen zijn.

- De Royal Swedish Opera ligt op ca. 4 minuten loopafstand.
- Het Koninklijk Paleis Stockholm en de Storkyrkan kathedraal liggen beide op ca. 10 minuten loopafstand.
- Met de bus reis je in ca. 15 minuten naar het bekende ABBA museum en Skansen Openluchtmuseum.

Openbaar vervoer:
- Bus- en tramhalte T-Centralen liggen beide op ca. 2 minuten loopafstand.
- Het Centraal Station van Stockholm ligt op ca. 10 minuten loopafstand van Downtown Camper by Scandic.

Met het vliegtuig:
- De luchthaven Stockholm-Arlanda ligt op ca. 30 minuten afstand. Neem de Arlanda Express richting Centraal Station Stockholm. Vanaf hier is het ca. 9 minuten lopen richting het hotel.

Met de auto:
- Het hotel heeft geen parkeergelegenheid.

- Bij incheck dient minimaal één persoon 18 jaar en ouder te zijn.

De comfortabele kamers van hotel Downtown Camper by Scandic beschikken over onderstaande faciliteiten:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- TV
- Kluisje
- Koelkastje
- Koffie- en theefaciliteiten
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Er zijn kamers in verschillende groottes te reserveren. Van Cozy naar middelmaat Classic tot aan Spacious. Alle kamers beschikken verder over dezelfde faciliteiten.