Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Scandic Hotel Continental

Stockholm, Zweden

 

scandic-hotel-continental
Favoriet 
 

v.a. 364

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Scandic Hotel Continental in Stockholm

Hotel Scandic Continental is een heerlijk hotel voor een stedentrip Stockholm. Als je het hotel binnenstapt, kom je in een warm bad terecht. Het hotel heeft een restaurant, bar, dakterras, sauna, fitnessruimte en een fietsverhuur. Wat wil je nog meer? De rooftop bar Capital wil je zeker weten niet missen! Op de achtste verdieping kun je terecht voor een gezellige avond. Bestel een cocktail, plof neer en geniet van het uitzicht over de stad. Dit is een heerlijke plek om de dag af te sluiten. De faciliteiten van het hotel zorgen niet alleen voor een uitstekende beoordeling, ook de locatie draagt hieraan bij. Scandic Continental ligt in hartje Stockholm op loopafstand van bekende bezienswaardigheden. Het stadhuis ligt bijvoorbeeld op slechts 10 minuten loopafstand. Wil je liever met het openbaar vervoer reizen? Ook dat kan! Het hotel ligt op steenworpafstand van het centraal station.

Hotel Scandic Continental is een heerlijk hotel voor een stedentrip Stockholm. Als je het hotel binnenstapt, kom je in een warm bad terecht. Het hotel heeft een restaurant, bar, dakterras, sauna, fitnessruimte en een fietsverhuur. Wat wil je nog meer? De rooftop bar Capital wil je zeker weten niet missen! Op de achtste verdieping kun je terecht voor een gezellige avond. Bestel een cocktail, plof neer en geniet van het uitzicht over de stad. Dit is een heerlijke plek om de dag af te sluiten.

De faciliteiten van het hotel zorgen niet alleen voor een uitstekende beoordeling, ook de locatie draagt hieraan bij. Scandic Continental ligt in hartje Stockholm op loopafstand van bekende bezienswaardigheden. Het stadhuis ligt bijvoorbeeld op slechts 10 minuten loopafstand. Wil je liever met het openbaar vervoer reizen? Ook dat kan! Het hotel ligt op steenworpafstand van het centraal station.

- Gelegen in hartje Stockholm in de wijk Norrmalm.
- In de straten rondom het hotel zitten tal van restaurants.
- Op ca. 10 minuten loopafstand van het stadhuis.
- Het Rijksdag parlementsgebouw ligt op ca. 11 minuten loopafstand.
- Het Stockholms Slot ligt op ca. 15 minuten loopafstand.

Openbaar vervoer:
- Hotel Scandic Continental ligt op steenworpafstand van het centraal station.
- Met behulp van metrostation T-Centralen reis je gemakkelijk de hele stad door.
- De bushalte bij het centraal station is een ideaal opstappunt voor verschillende buslijnen.

Met het vliegtuig:
- Vanaf de luchthaven reis je gemakkelijk naar het hotel. In ca. 20 minuten brengt de Arlanda Express je naar Stockholm centraal station. Vanaf hier zie je het hotel al liggen!

Met de (huur)auto:
- Het is mogelijk om de auto te parkeren bij het hotel. Kosten ca. SEK395 (ca. € 35) per dag.

- Houdt er rekening mee dat dit hotel cash free is.

De kamers van hotel Scandic Continental zijn van onderstaande faciliteiten voorzien:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- TV
- Kluisje
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

De superior kamers zijn ruimer dan de standaard kamers, maar beschikken verder wel over dezelfde faciliteiten. De 3-persoonskamer superior plus heeft een extra slaapbank. Er zijn ook goedkopere kamers te reserveren zonder raam.