Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Mörbylånga

Zweden

 

8 pers.
Vakantiehuis Mörbylånga

Het huis - Villa Harmonie - ligt op slechts 10 meter van het strand door Kalmarsund. Er hoort een steiger bij het huis. Geniet van het fantastische uitzicht en de magische zonsondergang. Het huis is goed uitgerust met bedden en een hoogwaardige kwali..

Mörbylånga

4 pers.
Vakantiehuis Mörbylånga

Het vakantiehuis ligt op slechts 10 meter van het strand van Kalmar Sound. Bij de steiger is de boot, die is inbegrepen. Geniet van het zuiden van Öland, rijk aan kunst, restaurants en cultuur, vooral in Mörbylånga een paar kilometer verderop. Bez..

Mörbylånga

4 pers.
Vakantiehuis Mörbylånga

Het vakantiehuis ligt op slechts 250m afstand van het strand van Lalmarsund. Aan de prive aanlegsteiger ligt de boot, dat inbegrepen is bij het huis. Geniet van het zuidelijke Oland, dat rijk is aan kunst, restaurants en cultuur, op slechts een paar ..

Mörbylånga

6 pers.
Vakantiehuis Mörbylånga

Vakantiehuis van 55 m².Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer: 2x 1-persoonsbed(den), KeukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Overdekt terras..

Mörbylånga

6 pers.
Vakantiehuis Mörbylånga

Gezellig vakantiehuis met twee verdiepingen en een grote onderhouden tuin. Zowel keuken als bad zijn gerenoveerd. Midden in Mörbylånga en niet ver van de winkels, restaurants en het strand. Dit is een ideale basis voor uitstapjes naar het zuiden va..

Mörbylånga

8 pers.
Vakantiehuis Mörbylånga

Het is gunstig gelegen huis met een overdekte veranda voor de deur. Er is een grote tuin met ruimte om te spelen. Het is slechts 1,5 km naar Löttorp, waar verschillende restaurants, een slagerij, een patisserie en een goed gesorteerde supermarkt zij..

Mörbylånga

8 pers.
Vakantiehuis Mörbylånga

Gezellig vakantiehuis met mooie tuin. Het vakantiehuis ligt op loopafstand van het centrum van Mörbylångas en het strand. Er zijn veel culturele activiteiten in de omgeving...

Mörbylånga

8 pers.
Vakantiehuis Mörbylånga

Rijtjeshuis in Haga Park, ten zuiden van Färjestaden. Op loopafstand bevindt zich een afgelegen zwemmogelijkheid. Toilet alleen van buitenaf bereikbaar...

Mörbylånga

6 pers.
Vakantiehuis Mörbylånga

Het is prachtig gelegen vakantiehuis uit het einde van de 19e eeuw. Keuken en woonkamer in een open ruimte. Bezoek Borgholm Castle, Solliden Summer Estate en Ekerum Resort met 3 golfbanen en een restaurant...

Mörbylånga

6 pers.
Vakantiehuis Mörbylånga

Een prachtig gelegen vakantiehuis met schaduwrijke tuin en groot terras. Afgelegen, maar wel in de buurt van Kalmarsund. Ideale locatie om dagtochen te maken op Öland...

Mörbylånga

4 pers.
Vakantiehuis Mörbylånga

Hier vindt u een gezellig vakantiehuis op het zuidelijke deel van Öland. Het huis ligt op een schaduwrijk hoekperceel in een aangename omgeving met meerdere vakantiehuizen. In de buurt vind u restaurants en winkels in Mörbylånga. Het vakantiehuis ..

Mörbylånga

2 pers.
Vakantiehuis Mörbylånga

Vakantiehuis in de buurt van zwemmogelijkheden, winkels en restaurants. Hier kunt u goed wandelen in de mooie omgeving, dat rijk aan geschiedenis is...

Mörbylånga

4 pers.
Vakantiehuis Mörbylånga

Vakantiehuis met uitzicht over de weiden van Zuid-Oland. Winkels en voorzieningen in Morbylanga. Op slechts enkele kilometers van een mooi strand waar u kunt vissen en zwemmen...

Mörbylånga

Vakantiehuizen in Zweden, geniet van de ongerepte natuur en kleurrijke Zweedse stuga'sDe natuur in dit prachtige land is nog relatief onaangetast. Vooral in het noorden van het land zijn uitgestrekte gebieden te vinden. De bossen in het land zijn vaak monotoon: ze bestaan hoofdzakelijk uit fijnsparren. Maar wie denkt dat dit saai is heeft het absoluut niet bij het rechte eind. Een zoogdier dat hier nog voorkomt maar dat bijna nooit gezien wordt is de veelvraat. Dit is een kleine beersoort die nagenoeg alleen in Scandinavië voorkomt. Wist u dat het noord-westen van Zweden deel uit maakt van Lapland? Hier zijn bijzondere natuurverschijnselen als het Noorderlicht en de middernachtzon waar te nemen. Het is wel verstandig om voor deze tochten gebruik te maken van een ervaren gids. Vaak weet de eigenaar van een vakantiehuis in Zweden hier wel raad mee, ze hebben vaak connecties met de lokale bevolking en kunnen u wellicht in contact brengen met een gids die u dit prachtige land laat zien.

Een stuga is eigenlijk de Zweedse vertaling van het Engelse "cottage". Het refereert vaak naar een landelijk huis. Boekuwvakantiehuis.nl heeft een ruim aanbod van prachtige stuga's in Zweden. Vanuit de stuga kun je de ongerepte Zweedse natuur ontdekken.
De laatste jaren heeft Zweden als vakantieland veel terrein gewonnen. Ook emigreren er steeds meer Nederlanders en Duitsers naar Zweden. Zij kopen een huis en komen meestal aan het werk als klusjesman of ergens in een fabriek.

Kuoni/Tenzing Travel - Suriname