Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Clavijo

Vejer de la Frontera, Spanje

 

clavijoclavijoclavijoclavijoclavijo
Favoriet 
     

    v.a. 516

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Clavijo in Vejer de la Frontera

    Welkom in dit gezellige appartement, gelegen op 500 meter van het centrum van Vejer de la Frontera.

    Het is uitgerust voor 6 personen voor een aangenaam verblijf.

    In een residentiële en rustige omgeving, met gemakkelijk parkeren en dichtbij het stadscentrum, vinden we dit mooie appartement gelegen op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift. Bij binnenkomst vinden we de woon-eetkamer uitgerust met een Smart TV, airconditioning, een comfortabele bank en een tafel voor 4 personen. De aparte keuken is voorzien van gasfornuizen en basisuitrusting om tijdens uw verblijf te koken. Hier vindt u ook de wasmachine. Onze gasten kunnen uitrusten in drie slaapkamers, elk met een ventilator. Twee van de kamers hebben een tweepersoonsbed en de laatste slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. Ten slotte heeft de badkamer van het huis een douche. Als u met uw baby reist, kunnen wij voor een kinderbedje en een kinderstoel zorgen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm