Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hard Rock Hotel Tenerife

Playa Paraiso, Spanje

 

hard-rock-hotel-tenerifehard-rock-hotel-tenerifehard-rock-hotel-tenerifehard-rock-hotel-tenerifehard-rock-hotel-tenerife
Favoriet 
 

v.a. 882

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hard Rock Hotel Tenerife in Playa Paraiso

Hard Rock Hotel Tenerife behoort tot de wereldberoemde formule die bekend staat om het geven van een onvergetelijke ervaring. Werkelijk alles is hier aanwezig om je zonvakantie van begin tot eind te laten slagen. Met meerdere zwembaden, de grote Rock Spa, de Rock Shop en zeer professionele entertainment is pas een tipje van de sluier onthult.

Voor kleine en grote 'rocksterren' is er van alles te doen. De wat grotere kids kunnen genieten van een uitgebreid programma vol met activiteiten voor alle leeftijden. Verkleed je als een echte ster of word opgeleid tot DJ. Show je talenten tijdens het Rockfeest wat eenmaal per week georganiseerd wordt en aan het einde van de vakantie verlaat je dit heerlijke hotel als een echte popstar.

De kamers zijn erg ruim en voorzien van alle wensbare gemakken. Met stijlvolle details, heerlijke boxspring bedden en veelal een regendouche is dit ontspannen 2.0! Minstens net zo fijn is dat je op de zonovergoten dagen het strand vrijwel direct voor de deur van dit bijzondere hotel aantreft. Behandeld worden als een vip, dat wordt op en top genieten!

Verblijf je liever op basis van all inclusive, klijk dan
.


Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils