Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen GHT Tossa Park

Tossa de Mar, Spanje

 

appartementen-ght-tossa-park
Favoriet 
 

v.a. 280

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen GHT Tossa Park in Tossa de Mar

GHT Tossa Park behoort tot de bekende GHT keten, het apartotel heeft 2 sterren en is omgeven door veel groen. Op 400 meter afstand ligt het centrum van Tossa de Mar en een stukje verderop ligt het strand. Breng ook een bezoek aan Castillo de Tossa de Mar, een iconisch 12e-eeuws kasteel. Terug bij Tossa Park neemt u plaats aan het zwembad waar u heerlijk tot rust komt. De kinderen vermaken zich in de tussen tijd met een potje tafeltennis of spelen in de speeltuin. Iedere zomer is er een animatieprogramma, een moment waar u samen met uw gezin van geniet. De gasten van GHT Tossa Park komen graag terug, de gezellige sfeer en het behulpzame personeel zorgen ervoor dat u niets te kort komt. Het zwembad vormt de topattractie voor het hele gezin, de ouders genieten van de zon vanuit hun ligbed terwijl de kinderen een bommetje maken in het zwembad.

GHT Tossa Park behoort tot de bekende GHT keten, het apartotel heeft 2 sterren en is omgeven door veel groen. Op 400 meter afstand ligt het centrum van Tossa de Mar en een stukje verderop ligt het strand. Breng ook een bezoek aan Castillo de Tossa de Mar, een iconisch 12e-eeuws kasteel. Terug bij Tossa Park neemt u plaats aan het zwembad waar u heerlijk tot rust komt. De kinderen vermaken zich in de tussen tijd met een potje tafeltennis of spelen in de speeltuin. Iedere zomer is er een animatieprogramma, een moment waar u samen met uw gezin van geniet.

De gasten van GHT Tossa Park komen graag terug, de gezellige sfeer en het behulpzame personeel zorgen ervoor dat u niets te kort komt. Het zwembad vormt de topattractie voor het hele gezin, de ouders genieten van de zon vanuit hun ligbed terwijl de kinderen een bommetje maken in het zwembad.

Tossa Park Hotel bevindt zich in de groene omgeving van Tossa de Mar en is zeker de moeite waard om een heerlijke vakantie te beleven.

- Diverse restaurants: in de nabije omgeving
- Strand: ca. 900 m
- Centrum: ca. 800 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Girona-Costa Brava: ca. 40 km
- Luchthaven Barcelona: ca. 120 km
Bij onze vliegreizen is de transfer niet inbegrepen. Wij raden u aan om een transfer bij te boeken. U kunt deze eenvoudig in de volgende stappen van het boekingsproces toevoegen. De uitstapplaats van de transfer ligt op ca. 350 m.

- Indien u halfpension heeft geboekt vindt het diner in Hotel Oasis Tossa (op ca. 300 m) plaats
- Huurkluisje (ca. € 5 per dag)
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderbedje gratis, naar beschikbaarheid
- Personen onder de 18 jaar dienen een ouderverklaring mee te nemen.

- Woonkamer met tv
- Eethoek
- Airconditioning
- Kluisje (tegen betaling)
- Kitchenette met 2 kookplaten, magnetron en koelkast
- Badkamer met bad of douche en toilet
- Balkon met zitje

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm