Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Olee Nerja Holiday Rental

Torrox, Spanje

 

olee-nerja-holiday-rentalolee-nerja-holiday-rentalolee-nerja-holiday-rentalolee-nerja-holiday-rentalolee-nerja-holiday-rental
Favoriet 
 

v.a. 676

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Olee Nerja Holiday Rental in Torrox

8-daagse Zonvakantie naar Andalusië bij Olee Nerja Holiday Rental

Je eigen appartement met een geweldig uitzicht op zee? Dat kan. Welkom bij Olée Holiday Rental by Fuerte Group. Het appartementencomplex heeft een buitengewone locatie, gelegen op een heuvel met jaloersmakend uitzicht op de Middelandse Zee.nDaarnaast is het de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes met de huurauto. Rij richting Nerja en maak kennis met het Spaanse eten. Houd je eigen tapastour door de stad, er is hier geen gebrek aan goede tapasrestaurants. Cultuur opsnuiven? Bezoek de witte dorpen in de buurt of rij gelijk door naar het Alhambra in Granada. Het Alhambra bestaat uit verschillende paleizen, tuinen, torens en kerken, gebouwd in de 11e eeuw op de Sabikaheuvel. Deze heuvel bevindt zich op 200 meter boven Granada, waardoor je het Alhambra al van veraf kunt zien liggen. Tip Boek je tickets van te voren!
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Huisdieren toegestaan,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 03-07-2024 voor een 8-daagse vakantie 676,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm