Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa El Lomito

Tijarafe, Spanje

 

casa-el-lomito
Favoriet 
 

v.a. 918

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Casa El Lomito in Tijarafe



Casa El Lomito is een bijzonder adresje en de moeite waard om op je bucketlist te zetten. Elke keer als ik hier kom blijf ik me verbazen over de schoonheid en de gastvrijheid van Minerva en Agustín. Je wordt hier met open armen ontvangen en geniet van een adembenemend uitzicht. Aan de ene kant zie je de bergen en het binnenland. Kijk je naar de andere kant dan zie je de azuurblauwe zee.

Het voormalige familiehuis van Agustín en Minerva ligt in Tijarafa en is wat mij betreft een van de fijnste, authentieke adresjes van La Palma. Binnen vind je alles wat je nodig hebt. Buiten geniet je van de rust, de lommerrijke tuin met bougainville en avocadobomen en het verwarmde zoutzwembad. Strijk neer op een van de ligbedden, trek baantjes met de zee op de achtergrond en houd gezellige barbecue avonden. In de tuin vind je een grot waar je koel zit als het nog te warm is om buiten te zitten. Hoe fijn is dat? Ook fijn is dat je vanaf de casa prachtige wandelingen kan maken. De route naast het huis leid je langs bodega's, finca's en oude ruïnes. Kortom, vergeet niet om naast je bikini ook je wandelschoenen mee te nemen!
  • GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 1;totaal aantal verdiepingen: 1;klasse: eenvoudig;geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting (contant te betalen);bedlinnen inclusief verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per week;schoonmaak kamer bij verblijf vanaf 8 nachten; schoonmaak 1 maal per week;huisdieren niet toegestaan,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Regular:geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting (contant te betalen);bedlinnen inclusief verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning bij verblijf vanaf 8 nachten 1 keer per week;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);buitenzwembad (aantal 1)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer bij verblijf vanaf 8 nachten; schoonmaak 1 maal per week,Pools:buitenzwembad (aantal 1)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 08-03-2026 918,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm