Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Molino el Mastral

Tarifa, Spanje

 

molino-el-mastral
Favoriet 
 

v.a. 796

  • Beoordeeld met een 7.8
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Molino el Mastral in Tarifa



Alles wat ik niet had durven dromen, bestaat dus wél! Dat dacht ik toen ik de oprijlaan van Molino el Mastral opreed. Mijn geliefde dorpje Tarifa lag achter me aan de kust te bruisen, hier prijkte het natuurpark en wuifden de palmen me een stil welkom.

Vanochtend had mijn goede vriend Juan Carlos me opgehaald om te gaan paardrijden. 'Yolanda is de eigenaresse van een finca midden in het natuurpark Alcornocales.' En naast paardrijden, zo vertelde hij, kun je er ook verblijven in de finca met de oude molen. Het klonk te mooi om waar te zijn: een plek waar mijn liefdes samenkomen: rust, natuur en mijn zo geliefde Tarifa.

En dan kom je dus aan bij Molino el Mastral. De zon staat hoog aan de hemel, de vogels fluiten je tegemoet en je wilt niks anders dan direct kijken in die vrijstaande witte huisjes, de appartementen en alles ontdekken van deze mooie finca. Yolanda lacht. 'Heeft Juan Carlos je het niet verteld?' Ik kijk haar vragend aan. 'Dit huisje is van jou vannacht.' Ik spring nog net geen gat in de lucht, maar eenmaal binnen wel. De inrichting is sfeervol en landelijk net als buiten, want vanaf de veranda zie ik hoe de rivier Jara door het prachtige landschap laveert.

'En nu gaan we opstijgen!' Juan Carlos loopt de tuin in. 'Maar ik ben al tot grote hoogtes gestegen hier!' Oja, ik kwam hier om te paardrijden! En wat ik dan nog niet weet is dit: er staat me een prachtige tocht te wachten over het strand met mijn haren in de Tarifa-wind. Daarna zal ik hier in het zwembad duiken en het nog steeds niet kunnen geloven: dat het bestaat! Ja dus. En Molino el Mastral is het bewijs.
  • GeneralFacility:authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte;bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 8 dagen: extra verschoning op verzoek;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;wasgelegenheid;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden),Kids:babybedje;kinderstoel,Regular:parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte;wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 8 dagen: extra verschoning op verzoek;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;babybedje;kinderstoel;buitenzwembad (lengte: 12 meter; breedte: 6 meter)(zout water; ligstoelen; parasol);schoonmaak kamer 1 keer per week,Mandatory:eindschoonmaak: circa 30;00 € per verblijf (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:buitenzwembad (lengte: 12 meter; breedte: 6 meter)(zout water; ligstoelen; parasol)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-04-2025 796,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas