Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Fetget-can Bosco

Son Servera, Spanje

 

fetget-can-boscofetget-can-boscofetget-can-boscofetget-can-boscofetget-can-bosco
Favoriet 
     

    v.a. 1.922

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Fetget-can Bosco in Son Servera

    Welkom in dit prachtige huis gelegen in de rust van het platteland, aan de rand van Son Servera. Met een eigen tuin en zwembad is het geschikt voor 4 personen.

    De eenvoudige maar elegante tuin is de beste plek om van het mooie weer op het eiland te genieten. Ook kunt u heerlijk afkoelen in het grote chloorbad van 7 x 3,5 meter en een diepte van 1,4 meter, na een zonnebad op een van de 4 ligbedden. Het achterterras, met prachtig uitzicht op de velden, is perfect om buiten te eten. Het terrein is omheind en de privacy is totaal.

    Het huis met twee verdiepingen heeft een moderne en functionele stijl, met alle comfort voor een perfect verblijf. De eetkamer is uitgerust met een comfortabele bank, houtkachel, Smart TV en een elegante tafel voor 6 personen. Er is een tweede eetkamer voor 4 personen. De keuken is volledig uitgerust, heeft een keramische kookplaat en biedt ook een andere tafel met 4 stoelen voor uw ontbijt. De aparte wasruimte bestaat uit een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank. Op de begane grond is er ook een badkamer met een douche en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een en-suite badkamer met een ligbad. De tweede slaapkamer bevindt zich op de bovenverdieping, met twee eenpersoonsbedden, een terras en een en-suite badkamer met een ligbad. Als u met uw baby reist, kunnen we ook een kinderbedje en een kinderstoel voor u klaarmaken. En tot slot is het huis voorzien van centrale verwarming op olie zodat er ook in de wintermaanden van genoten kan worden.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm