Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Calma

Son Serra de Marina, Spanje

 

calmacalmacalmacalmacalma
Favoriet 
     

    v.a. 1.306

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Calma in Son Serra de Marina

    Welkom in deze prachtige villa met privézwembad in Son Serra de Marina. Het is perfect voor 8 personen.
    Het privé zoutwaterzwembad van 4 x 8 meter en met een diepte van 1,20 tot 1,80 meter is perfect om af te koelen na een dag in het noorden van het eiland of op het strand. De hangmatten helpen u ontspannen terwijl u zonnebaadt en de tafel op de veranda is ideaal om bij het vallen van de avond te genieten van een heerlijke barbecue. Het terrein is omheind en er zijn naaste buren.






    Het huis met 2 verdiepingen heeft een klassieke en gezellige stijl. Op de begane grond hebben we de woon-eetkamer uitgerust met airconditioning, Smart TV met satellietzenders; de aparte keuken met keramische kookplaat en uitgang naar buiten; twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden; en een badkamer met douche. Op de bovenverdieping vindt u nog twee slaapkamers -een met een stapelbed en de andere met een tweepersoonsbed- en de tweede badkamer in het huis, deze met ligbad. Het huis heeft ook 4 elektrische radiatoren, een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank, evenals twee kinderbedjes en twee kinderstoelen voor het geval u met uw baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm