Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ca Na Matas

Son Serra de Marina, Spanje

 

ca-na-matasca-na-matasca-na-matasca-na-matasca-na-matas
Favoriet 
     

    v.a. 1.540

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ca Na Matas in Son Serra de Marina

    Welkom in dit fantastische huis met privé zwembad in Son Serra de Marina. Het is perfect voor 6 personen.

    Dit is een modern chalet in een woonwijk met een heel gezellige buitenkant. Het beschikt over een kleine tuin bij een geweldig chloorzwembad van 8 x 3,2 meter met een diepte van 1,5 tot 1,7 meter en een fantastische veranda waar je 's ochtends kunt genieten van een heerlijk ontbijt of 's avonds van een heerlijke barbecue. Om even van de zon te genieten vind je buiten 6 ligstoelen en een tafel met stoelen, maar je kunt ook naar het strand gaan dat op slechts 1 km van het huis ligt. Dit is een rustig strand en perfect om een leuke ochtend door te brengen. Bij terugkomst kun je je afspoelen bij de buitendouche of zwemmen in het zwembad om daarna met z'n allen te lunchen. De woning is omheind en er zijn directe buren.

    Binnen vind je een mooie en comfortabele woonkamer met AC en TV-Sat. Dan heb je toegang tot de eetkeuken die is uitgerust met een keramisch blad en alles wat je nodig hebt om te koken tijdens je vakantie, samen met een tafel met stoelen. De wasruimte is onafhankelijk en beschikt over een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn drie slaapkamers waar je 's nachts kunt uitrusten, een met een tweepersoonsbed en de rest met twee eenpersoonsbedden. Een van de laatste heeft een en-suite badkamer met douche. Er is nog een badkamer voor de rest van het huis, ook met een douche. Tot slot zijn er ook een babybedje, een kinderstoel en twee ventilatoren beschikbaar. Een houtgestookte open haard en twee gasfornuizen staan tot je beschikking voor de wintermaanden.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm