Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Nadal - Adults Only

Sineu, Spanje

 

can-nadal-adults-onlycan-nadal-adults-onlycan-nadal-adults-onlycan-nadal-adults-onlycan-nadal-adults-only
Favoriet 
     

    v.a. 1.083

    • Max. 4 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Nadal - Adults Only in Sineu

    Dorpshuis in Sineu, in het centrum van Mallorca, met prachtig uitzicht op de velden en capaciteit voor 4 - 6 personen.

    Het grote terras met panoramisch uitzicht over de velden is ideaal om een familieavond door te brengen, te zonnebaden op een van de strandstoelen of te verfrissen in het opblaasbaar chloorzwembad van 0,5 meter diepte en goede avonden te vieren. Misschien heb je zin in een heerlijke barbecue? Het huis valt op door zijn natuurstenen gevel en heeft een authentieke Mallorcaanse stijl behouden. Omdat het in de villa is geplaatst, heeft het directe buren.








    Het huis met twee verdiepingen heeft een oppervlakte van 185 m2. Op de begane grond vinden we een mooie slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast, evenals nog een slaapzaal met een stapelbed en een badkamer met ligbad. Boven is er een prachtig ingericht terras waar u buiten kunt dineren en met uw vrienden van de avond kunt genieten. Op de eerste verdieping is er een woon-eetkamer met airconditioning en een open keuken die onze gasten voorziet van een oven, keukengerei, een keramische kookplaat en een vaatwasser. Verder is het vermeldenswaard dat er ook een osmosesysteem aanwezig is, waardoor het water geschikt is voor menselijke consumptie. De wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank bevinden zich op het terras. De slaapkamer op de eerste verdieping is groot en beschikt over een tweepersoonsbed, airconditioning, een kledingkast en toegang tot het terras. Het heeft een eigen badkamer met een hydromassagedouche.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor