Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Sineu

Spanje

 

  6 pers.
  Ca Na Rossa (Sineu)

  Welkom in dit fantastische huis voor 6 personen in Sineu. Het heeft een privézwembad en uitstekende buitenruimtes waar u optimaal van het mooie weer kunt genieten.Dankzij de buitenkant van dit prachtige huis kunt u quality time buiten doorbrengen. H..

  Sineu

   4 pers.
   Can Nadal - Adults Only

   Dorpshuis in Sineu, in het centrum van Mallorca, met prachtig uitzicht op de velden en capaciteit voor 4 - 6 personen.Het grote terras met panoramisch uitzicht over de velden is ideaal om een familieavond door te brengen, te zonnebaden op een van de ..

   Sineu

    6 pers.
    Finca Son Matginet 18

    Dit charmante landhuis voor 6 personen met privézwembad ligt in Sineu.De woning heeft een prachtige omgeving met een zwembad van 10x4m met zout water (0,80-1,80m diep), waar u een verfrissende duik kunt nemen en na het zonnebaden op een van de zes l..

    Sineu

     8 pers.
     Es Molí Can Torres

     Gerestaureerde oude molen in het prachtige stadje Sineu. Het heeft een privézwembad en is geschikt voor 8 personen.Achter de achtertuin van dit unieke huis ligt een verfrissend chloorzwembad van 8 x 3 meter en een diepte van 0,90 tot 1,80 meter. Daa..

     Sineu

     Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje     Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

     Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.