Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ca Na Rossa (Sineu)

Sineu, Spanje

 

ca-na-rossa-sineuca-na-rossa-sineuca-na-rossa-sineuca-na-rossa-sineuca-na-rossa-sineu
Favoriet 
     

    v.a. 1.629

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ca Na Rossa (Sineu) in Sineu

    Welkom in dit fantastische huis voor 6 personen in Sineu. Het heeft een privézwembad en uitstekende buitenruimtes waar u optimaal van het mooie weer kunt genieten.

    Dankzij de buitenkant van dit prachtige huis kunt u quality time buiten doorbrengen. Het privéwaterzoutzwembad - van 9x3 meter en met een diepte van 1,20 tot 1,60 meter - wordt gecompleteerd door ligstoelen om te zonnebaden, de ontspanningsruimte met banken, een tafel en een parasol, het eetgedeelte buiten waar u kunt genieten van heerlijke barbecues en de kinderspeelplaats waar de kleintjes zich kunnen vermaken. Het terrein is omheind, ligt in het dorp en er zijn directe buren.

    Het prachtige huis met twee verdiepingen heeft een stijl waarin modern en traditioneel samensmelten. Bij het betreden van het zwembad vinden we een glazen eethoek waar de barbecuefaciliteiten zich bevinden. Vervolgens en in dezelfde ruimte vindt u de keuken -die is uitgerust met een keramische kookplaat- en de woonkamer die beschikt over een tv met satellietzenders en airconditioning. Ook zijn er in het huis 3 badkamers en 3 slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en airconditioning. Een slaapkamer en een badkamer met douche en aangepast voor gehandicapten bevinden zich op de begane grond. De andere slaapkamers zijn boven, een met een en-suite badkamer met ligbad en toegang tot het bovenste terras. De laatste eveneens en-suite badkamer, eveneens op de eerste verdieping, is uitgerust met een douche. Tot slot vindt u in het huis een wasmachine, strijkijzer en strijkplank, evenals een kinderbedje en kinderstoel als u met uw baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm