Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Doña María

Sevilla, Spanje

 

dona-mariadona-mariadona-mariadona-mariadona-maria
Favoriet 
 

v.a. 409

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Doña María in Sevilla

4-daagse Stedentrip naar Andalusië bij Doña María

Een bijzonder hotel op een bijzondere locatie. Dit voormalige paleis heeft klassiek ingerichte kamers die netjes zijn onderhouden. Naast het hotel vind je de kathedraal en de Giralda toren. En vanaf het zwembad op het dak van dit hotel heb je een prachtig uitzicht over de kathedraal.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Roomservice,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 01-07-2024 voor een 4-daagse vakantie 409,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils