Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Capulla 8

Ses Covetes, Spanje

 

can-capulla-8can-capulla-8can-capulla-8can-capulla-8can-capulla-8
Favoriet 
     

    v.a. 2.041

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Capulla 8 in Ses Covetes

    In een ongerepte natuurlijke omgeving biedt dit prachtige zomerhuis in Ses Covetes 8 gasten de mogelijkheid om tegelijkertijd te genieten van het platteland en de zee, aangezien het strand op slechts 1,5 km afstand ligt.

    De tuin van dit huis is een echt natuurparadijs dat opvalt door zijn luxe, schoonheid en leven. Elk moment wordt perfect om te genieten van de zonnestralen tijdens het ontbijt dat u kunt genieten op het terras of de veranda. U kunt ook zonnebaden op de 7 beschikbare ligstoelen, op de hangmat of gewoon op het gazon. Als u met uw kinderen reist, zullen zij zich ook vermaken tijdens het rennen en spelen in de tuin. Het terrein is omheind en hoewel er buren in de buurt zijn, is de privacy volledig. De accommodatie bestaat uit twee gebouwen: het grote huis en het bijgebouw. Het grote huis biedt ruime en eenvoudige ruimtes met een Mallorcaanse stijl die de charmante sfeer creëren die u nodig heeft om te ontspannen alsof u thuis bent. De grote woon - eetkamer verwelkomt u bij binnenkomst. Het is perfect om te kletsen met uw geliefden of te rusten terwijl u naar de TV-Sat kijkt en afkoelt met de AC. De keuken biedt een gasfornuis en alles wat je nodig hebt om te koken, een tafel met stoelen en uitgang naar buiten. De wasruimte biedt een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn 2 badkamers, een met een douche en de andere met een bad, en drie slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden en uitgang naar het terras. Ze hebben allemaal een kast en een ventilator. Er zijn ook twee radiatoren aanwezig. Het moderne en goed verzorgde bijgebouw heeft een gezellige woon-eetkeuken waar u tv kunt kijken of kunt ontspannen terwijl u kookt op het gasfornuis. U vindt er ook een slaapkamer met twee aparte bedden, een kast en een ventilator, en een badkamer met douche. Op verzoek kunnen we twee babybedjes en kinderstoelen klaarmaken.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas