Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Gema

Selva, Spanje

 

casa-gemacasa-gemacasa-gemacasa-gemacasa-gema
Favoriet 
     

    v.a. 1.639

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Gema in Selva

    Mooi vakantiehuis aan de rand van Selva, met privé zoutwaterzwembad, geschikt voor maximaal 6 personen.

    Deze accommodatie biedt een buitenoase met een zoutwaterzwembad van 6x2,5 meter, variërend van 1,5 tot 1,7 meter diep, vergezeld van een buitendouche en ligstoelen om te zonnebaden. De ervaring wordt aangevuld met een barbecue voor diners in de buitenlucht. De veranda, uitgerust met een keuken en meubilair, biedt een gezellige ruimte om te ontspannen met vrienden of familie. Bovendien biedt een terras op de bovenste verdieping een prachtig uitzicht, waardoor een perfecte ambiance ontstaat voor ontspanning en verbinding met de natuur.

    Dit moderne huis met twee verdiepingen heet u binnenshuis van harte welkom. Op de begane grond nodigt een ruime eet- en woonkamer uitgerust met een smart-tv, airconditioning en een comfortabele chaise longue uit tot ontspanning. De open keuken, voorzien van een moderne inductiekookplaat, biedt alle voorzieningen voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Op deze verdieping is de eerste van de drie slaapkamers voorzien van een tweepersoonsbed en een kledingkast. Een complete badkamer met douche completeert dit niveau. Op de eerste verdieping vindt u de andere twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en kledingkast, die directe toegang biedt tot het zwembad, en de andere met een tweepersoonsbed, airconditioning, kleedkamer en toegang tot het terras. Een laatste badkamer met douche completeert deze verdieping. Bovendien is het huis uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank voor extra gemak. Voor degenen die met een baby reizen, zijn er een wieg en kinderstoel beschikbaar, zodat een comfortabel en goed uitgerust verblijf met het hele gezin gegarandeerd is.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor