Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

S'alqueria Rotja

Santanyí, Spanje

 

salqueria-rotjasalqueria-rotjasalqueria-rotjasalqueria-rotjasalqueria-rotja
Favoriet 
     

    v.a. 1.917

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    S'alqueria Rotja in Santanyí

    Historisch 17e-eeuws landgoed aan de rand van Santanyí, waar u een aangenaam toevluchtsoord vindt met een privézwembad en ruimte voor 10 gasten.

    Buiten dit 17e-eeuwse landgoed bevindt zich een royale chloorbassin van 10 meter lang en 5 meter breed. De diepte varieert van 1,60 tot 2,10 meter en biedt een veilige plek om te zwemmen en af te koelen. Het beschikt ook over een speciaal voor kinderen ontworpen ruimte, zodat het hele gezin plezier heeft. Naast het zwembad nodigt een veranda met ingebouwde barbecue u uit om onvergetelijke momenten te delen met vrienden en geliefden. De nabijgelegen tafel biedt de perfecte plek om te genieten van heerlijke buitenmaaltijden. Deze ruimte combineert de historische schoonheid van het landgoed met comfort.

    Het landgoed, met zijn rustieke en toch gemoderniseerde charme, biedt een gezellige ruimte verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond nodigt een ruime woon-eetkamer met Smart TV u uit om te ontspannen en te genieten van vrije tijd. De aparte keuken, uitgerust met een keramische kookplaat en alle benodigde voorzieningen, waaronder een vaatwasser voor extra gemak, is de perfecte plek om heerlijke gerechten te bereiden. Ook op deze verdieping is er een kamer met een tweepersoonsbed, kledingkast en een eigen badkamer met douche, die privacy en comfort biedt. Een extra badkamer completeert dit niveau. Boven vindt u nog vier slaapkamers, elk met twee eenpersoonsbedden, een kledingkast en een eigen badkamer. Drie van deze badkamers hebben een douche, terwijl één een badkuip heeft, waardoor de gasten maximaal comfort kunnen genieten. Voor uw gemak is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Als u met een baby reist, kunnen wij een wieg en kinderstoel ter beschikking stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm