Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Campanar

Santanyí, Spanje

 

es-campanares-campanares-campanares-campanares-campanar
Favoriet 
     

    v.a. 2.028

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Campanar in Santanyí

    Welkom in dit mooie en moderne dorpshuis met een privézwembad in Santanyí, met plaats voor 8 personen.

    Dit geweldige huis met drie verdiepingen biedt zijn gasten een terras op elk van de drie verdiepingen, elk zo prachtig als de andere, zodat mensen kunnen genieten van zo'n heerlijke vakantie. Het binnenterras wordt een aangename plek waar gasten heerlijk kunnen zwemmen in het privé chloorbad van 3 x 1,5 m en een diepte van 1,2 m. Op de eerste verdieping is er een tweede terras waar u een buitenbank vindt die gasten uitnodigt om bij zonsondergang te genieten van een glas wijn voordat u een heerlijke barbecue bereidt. Op de tweede verdieping kunt u ook zonnen of gewoon een boek lezen op een van de twee ligstoelen.

    Zodra u het huis binnenkomt, vindt u een ruime eetkamer waar u heerlijke banketten kunt proeven die zijn bereid in de mooie keuken, uitgerust met een keramische kookplaat. Daar is ook een badkamer met een douche en een grote slaapkamer. Als u naar boven gaat, is er een ideale woonkamer waar u kunt ontspannen of gewoon satelliet-tv kunt kijken, evenals nog twee kamers, een met twee eenpersoonsbedden en de andere met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer. met douche. Bovendien vindt u op die verdieping nog een badkamer, ook met een douche. Op de bovenste verdieping is er nog een slaapzaal met een tweepersoonsbed. Drie van de vier slaapkamers hebben een kledingkast en een daarvan heeft ook een kleedkamer. Daarnaast is er een kinderbedje en een kinderstoel. Wat de acclimatisatie van het huis betreft, is het huis uitgerust met een leiding voor airconditioning, het feit dat mensen zich het hele jaar door kunnen huisvesten, omdat het ook een warmtepomp heeft.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm