Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Caseta (Ca N'andreu)

Santa Maria del Camí, Spanje

 

sa-caseta-ca-nandreusa-caseta-ca-nandreusa-caseta-ca-nandreusa-caseta-ca-nandreusa-caseta-ca-nandreu
Favoriet 
     

    v.a. 1.472

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Caseta (Ca N'andreu) in Santa Maria del Camí

    Welkom in dit prachtige landhuis met privézwembad in Santa Maria del Camí, waar 6 personen hun tweede huis zullen vinden.
    De buitenkant van het pand is de perfecte plek om te genieten van het mediterrane klimaat. In de ruime en goed onderhouden tuin vindt u een privé zoutzwembad van 9x4m, waarvan de diepte varieert tussen 1,2 en 1,8m. Daaromheen staan ligstoelen waar u heerlijk kunt zonnen, een barbecue en een veranda waar u met uw gezelschap heerlijk kunt eten of borrelen. Er is ook een huisje waar de kleintjes kunnen spelen. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt.








    Het interieur van het huis met twee verdiepingen is ontworpen om u de rust te bieden die u verdient. Op de begane grond bevinden zich twee woonkamers met open haard, een eetkamer en de keuken, die is uitgerust met een gasfornuis en al het benodigde keukengerei om comfortabel te koken. Naast de keuken is er een ruimte met een permanent geïnstalleerde barbecue, voor het geval u zin heeft om gegrilde gerechten te bereiden. Een houten trap leidt naar een tussenverdieping waar zich een derde woonkamer bevindt. Er zijn twee badkamers op deze verdieping, één met douche en één met ligbad. Het huis heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Als het tijd is om te slapen, zijn er 3 slaapkamers. Op de begane grond bevinden zich er twee: één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Boven is de derde slaapkamer met een tweepersoonsbed en en-suite badkamer met douche en toegang tot twee terrassen. Als u daar zin in heeft, kunt u trainen in de kleine fitnessruimte op het terrein. Vijf ventilatoren en vier radiatoren maken de uitrusting van het huis compleet. Als u met kleine kinderen reist, zijn er 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen beschikbaar.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm