Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Son Serra

Santa Margalida, Spanje

 

villa-son-serravilla-son-serravilla-son-serravilla-son-serravilla-son-serra
Favoriet 
     

    v.a. 2.013

    • Max. 6 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Son Serra in Santa Margalida

    Mooi zomerhuis in Son Serra de Marina, in het noorden van Mallorca, ideaal voor 6 - 8 gasten.
    Het huis beschikt over een privé chloorzwembad van 11 x 4,5 meter met een diepte tussen 1,2 en 2 meter. Na een uitgebreid ontbijt op het schaduwrijke terras kun je genieten van zonnebaden op een van de zes ligbedden en je af en toe verfrissen bij de buitendouche. De veranda aan de voorkant is een mooie plek om 's avonds een hapje te eten voor het diner. Wie liever thuis dineert, kan een heerlijke barbecue bereiden. Het pand is omheind en er zijn directe buren aangezien het in een rustige woonwijk ligt.








    De kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen, met een ruime en lichte woon-eetkamer op de begane grond. Deze is goed uitgerust met onder andere een satelliettelevisie, een dvd-speler en een cd-speler. De eveneens ruime keuken biedt keukengerei, een gasfornuis, een vaatwasser en een eettafel voor 6 personen. De wasruimte is voorzien van een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.
    Op de begane grond zijn drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en twee met twee eenpersoonsbedden. De slaapkamer met tweepersoonsbed heeft ook een en-suite badkamer met bad en bidet. Op de eerste verdieping is alleen een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. De hal op de eerste verdieping heeft toegang tot een niet-gemeubileerd terras met uitzicht op de urbanisatie. Twee ventilatoren, een kinderbedje en een kinderstoel maken de uitrusting compleet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor