Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Porta De La Mar

Santa Margalida, Spanje

 

porta-de-la-marporta-de-la-marporta-de-la-marporta-de-la-marporta-de-la-mar
Favoriet 
     

    v.a. 1.125

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Porta De La Mar in Santa Margalida

    Dit prachtige chalet aan zee is in 2017 gerenoveerd en verwelkomt 5-6 personen in Son Serra de Marina, in het noorden van Mallorca.

    Breng een onvergetelijke strandvakantie door in dit prachtige huis in een spectaculaire omgeving. Buiten kunt u in de heerlijke ontspanningsruimte op het terras genieten van de zeebries en een cocktail drinken bij zonsondergang. Met een eettafel buiten kunt u genieten van het uitzicht terwijl u luncht of dineert, of een fantastische barbecue bereiden waar u met familie en vrienden van kunt genieten. U kunt ook genieten van het mediterrane klimaat in de tuin, waar de kinderen buiten kunnen spelen. De woning is gelegen in een rustige woonwijk met buren in de buurt.

    Het huis van 90 m2 is verdeeld over één verdieping en heeft een mediterrane stijl, licht en verfrissend, ideaal om een paar dagen los te koppelen. De woonkamer heeft twee comfortabele banken waar u televisie kunt kijken (nationale zenders). Het eetgedeelte biedt plaats aan maximaal 6 personen en biedt uitzicht op zee. De keuken is onafhankelijk en is uitgerust met een keramische kookplaat, oven en de basiselementen voor vakantiekoken. Een badkamer met douche bedient het huis. Hierna volgen de slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, inbouwkast en en-suite badkamer met douche. Het is vermeldenswaard dat deze slaapkamer geen raam heeft, maar ernaast bevindt zich de en-suite badkamer die een raam heeft met prachtig uitzicht op de tuin en de zee, zodat natuurlijk licht de kamer binnenkomt. De tweede slaapkamer heeft nog een tweepersoonsbed, uitzicht op zee en een ingebouwde kledingkast en de laatste slaapkamer heeft een onderschuifbed en een ladekast en het raam kijkt uit over de zijkant van het perceel. Alle slaapkamers hebben een ventilator voor verkoeling. Als u met een baby reist, staan een kinderbedje en kinderstoel tot uw beschikking. Tenslotte beschikt het huis over een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna