Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cas General (Santa Eugenia)

Santa Eugènia, Spanje

 

cas-general-santa-eugeniacas-general-santa-eugeniacas-general-santa-eugeniacas-general-santa-eugeniacas-general-santa-eugenia
Favoriet 
     

    v.a. 1.967

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cas General (Santa Eugenia) in Santa Eugènia

    Deze prachtige villa is gelegen in Santa Eugenia, op een bevoorrechte locatie waar u kunt genieten van de zon en de rust in het privézoutzwembad, met een capaciteit voor 8 personen.

    Dit rustige, rustieke landgoed nodigt u uit voor een heerlijke vakantie. In de buitenruimtes bevindt zich een privézoutwaterzwembad van 9x5 meter, met een diepte variërend van 0,80 tot 1,80 meter, dat het waterhart van deze retraite wordt. Ligstoelen nodigen gasten uit om te genieten van de warme zonnestralen, terwijl de gemeubileerde veranda met een gezellige barbecue de perfecte setting vormt voor diners in de buitenlucht. Hier gaat rust samen met comfort, waardoor een ideaal toevluchtsoord ontstaat waar elke hoek rust en totale privacy uitstraalt.

    Het interieur van dit charmante huis heeft een rustiek karakter dat harmonieus samengaat met een modern design verdeeld over twee verdiepingen. Bij binnenkomst wordt een ruime woon-eetkamer onthuld, uitgerust met een Smart TV en airconditioning om een comfortabele sfeer te garanderen. Een sfeerhaard zorgt voor een gezellig tintje. De royale keuken beschikt over een keramische kookplaat en is volledig uitgerust voor het bereiden van heerlijke maaltijden, tevens voorzien van een sfeerhaard. Op de begane grond wachten twee charmante slaapkamers; één met een tweepersoonsbed, airconditioning, kledingkast en toegang tot de tuin, en een andere met twee eenpersoonsbedden, airconditioning en een kledingkast. Een badkamer met douche completeert deze verdieping en biedt gemak en functionaliteit. Op de bovenverdieping bevinden zich nog twee slaapkamers: één met twee eenpersoonsbedden, airconditioning en een kledingkast, en de andere met een tweepersoonsbed, airconditioning, kledingkast, en-suite badkamer en toegang tot een charmant terras. Voor extra gemak is er op deze verdieping nog een badkamer met douche. Het huis wordt aangevuld met extra diensten zoals een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Voor reizigers met baby's zijn een wieg en een kinderstoel aanwezig.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm