Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Caseta D'en Tronca

Sant Joan, Spanje

 

sa-caseta-den-troncasa-caseta-den-troncasa-caseta-den-troncasa-caseta-den-troncasa-caseta-den-tronca
Favoriet 
     

    v.a. 1.236

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Caseta D'en Tronca in Sant Joan

    Deze prachtige woning gelegen in Sant Joan heeft een capaciteit voor 6 personen.

    Aan de buitenkant van deze fantastische villa vindt u een zout zwembad, met afmetingen van 8m x 4m en een diepte van 1,2m tot 2m, dat ideaal zal zijn om af te koelen na het zonnebaden op de beschikbare ligstoelen. Op het terras waar het zwembad zich bevindt, is er ook een zithoek waar u met uw gezelschap kunt ontspannen en een aperitiefje kunt drinken. De eethoek buiten, gelegen op de veranda, zal de perfecte plek zijn om uw avonden te verlengen na het bereiden van een heerlijke barbecue terwijl de kinderen spelen op de speelplaats. De villa is omheind en de privacy is volledig.

    Binnen is het huis verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u de woonkamer, die is uitgerust met TV. De keuken is open naar de eetkamer, is op gas en heeft alle nodige keukengerei om comfortabel te koken. Als het tijd is om te slapen, vindt u op deze verdieping een van de drie beschikbare slaapkamers. Deze slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een ventilator. Een badkamer met bad maakt de kamer compleet. De trap leidt naar de bovenverdieping, waar u de andere twee slaapkamers vindt, beide met AC en een tweepersoonsbed. Naast een ander terras, bedient een badkamer met douche deze verdieping. U kunt gebruik maken van de radiatoren, wasmachine, strijkijzer en strijkplank die u in de accommodatie aantreft. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna