Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel H10 Salauris Palace

Salou, Spanje

 

hotel-h10-salauris-palace
Favoriet 
 

v.a. 282

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel H10 Salauris Palace in Salou

Hotel H10 Salauris Palace is vlakbij het pretpark PortAventura gelegen. De vele faciliteiten zoals de grote zwembaden met watervallen, een welnesscentrum en diverse sportactiviteiten zorgen voor een aangenaam verblijf. De elegante kamers van het H10 Salauris Palace zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Probeer de vele Spaanse en internationale gerechten in restaurant Xaloc met buffet en showcooking. Er is ook de Naturalia-bar, waar op elk moment van de dag lichte snacks worden geserveerd en 's avonds een uitgebreid cocktailmenu. Hoogtepunten zijn onder meer het brede scala aan eetgelegenheden, de grote zwembaden en tuin en een compleet animatieprogramma voor volwassenen en kinderen. H10 Salairos Palace is een prachtig hotel met erg vriendelijk personeel en de perfecte uitvalbasis voor uw vakantie in Salou.

Hotel H10 Salauris Palace is vlakbij het pretpark PortAventura gelegen. De vele faciliteiten zoals de grote zwembaden met watervallen, een welnesscentrum en diverse sportactiviteiten zorgen voor een aangenaam verblijf. De elegante kamers van het H10 Salauris Palace zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Probeer de vele Spaanse en internationale gerechten in restaurant Xaloc met buffet en showcooking. Er is ook de Naturalia-bar, waar op elk moment van de dag lichte snacks worden geserveerd en 's avonds een uitgebreid cocktailmenu.

Hoogtepunten zijn onder meer het brede scala aan eetgelegenheden, de grote zwembaden en tuin en een compleet animatieprogramma voor volwassenen en kinderen. H10 Salairos Palace is een prachtig hotel met erg vriendelijk personeel en de perfecte uitvalbasis voor uw vakantie in Salou.

Bij H10 Salauris Palace zijn enkele restaurants en bars gevestigd in de directe omgeving. Op ca. 900 m is het prachtige strand te vinden. Het centrum van Salou ligt op ca.700 m en hier kan volop geshopt en gegeten worden. Het centrum van Salou is bruisend en erg gezellig.

- Centrum: ca. 700 m
- Strand: ca. 900 m
- Pretpark PortAventura: ca. 800 m
- Tarragona: ca. 10 km
- Gaudí Centrum Reus: ca. 10 km

Openbaar vervoer:
- Bushalte:

Met de pendelbus:
- U wordt bij het hotel gebracht en opgehaald.

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Reus: ca. 12 km
- Luchthaven Barcelona: ca. 95 km
- Bij onze vliegreizen zijn de transfers niet inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u eenvoudig in de vervolgstappen van het boekingsproces.

- Maaltijden in buffetvorm
- Huisdieren niet toegestaan

Alle lichte, ruime kamers van het Salauris Palace zijn voorzien van alle faciliteiten om het verblijf naar wens te maken. De kamers van H10 Salauris Palace beschikken o.a. over de volgende faciliteiten:
- Tv
- Kluis
- Koelkastje
- Airconditioning
- Badkamer met bad, douche, toilet en föhn
- Balkon of terras met zitje

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm