Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Best San Diego

Salou, Spanje

 

hotel-best-san-diego
Favoriet 
 

v.a. 254

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Best San Diego in Salou

Voor uw vakantie in het gezellige Salou is Hotel Best San Diego een goede keus. Het hotel ligt in het centrum, na een korte wandeling staat u op Carles Buigas. Carles Buigas is de levendigste straat van Salou, met vele uitgaansgelegenheden, restaurants en toeristenwinkels, ook staat u in enkele minuten op het strand. Een ideale ligging! In het hotel geniet u van de diverse faciliteiten. Neem een duik in het zwembad en aanbid de zon vanuit uw ligstoel terwijl u uw reisgezelschap een zomers drankje laat halen aan de bar. Het hotel organiseert geregeld animatie voor zowel jong als oud, een leuk programma voor heel het gezin! Hotel Best San Diego is een prettige uitvalsbasis voor uw vakantie. U verblijft op basis van halfpension maar het is ook mogelijk om volpension of all inclusive te boeken. Tijdens uw verblijf hoeft u dan ook nergens aan te denken. Vele vakantiegangers gingen u al voor, zij kijken terug op een mooie vakantie!

Voor uw vakantie in het gezellige Salou is Hotel Best San Diego een goede keus. Het hotel ligt in het centrum, na een korte wandeling staat u op Carles Buigas. Carles Buigas is de levendigste straat van Salou, met vele uitgaansgelegenheden, restaurants en toeristenwinkels, ook staat u in enkele minuten op het strand. Een ideale ligging! In het hotel geniet u van de diverse faciliteiten. Neem een duik in het zwembad en aanbid de zon vanuit uw ligstoel terwijl u uw reisgezelschap een zomers drankje laat halen aan de bar. Het hotel organiseert geregeld animatie voor zowel jong als oud, een leuk programma voor heel het gezin!

Hotel Best San Diego is een prettige uitvalsbasis voor uw vakantie. U verblijft op basis van halfpension maar het is ook mogelijk om volpension of all inclusive te boeken. Tijdens uw verblijf hoeft u dan ook nergens aan te denken. Vele vakantiegangers gingen u al voor, zij kijken terug op een mooie vakantie!

In het nieuwe centrum van Salou op ca. 300 m van de Carles Buigas straat met vele uitgaansgelegenheden, restaurants en toeristenwinkels. Het Capellans strand ligt op ca. 350 m (via hellende weg).

Transfer niet inbegrepen. In de volgende stap kunt u een transfer per shuttlebus of een privétransfer toevoegen.

U wordt gebracht en opgehaald bij hotel Oasis Park, op ca. 300 m.

- Maaltijden in buffetvorm met showcooking
- In het restaurant is gepaste kleding vereist (lange broek, geen sport- of zwemkleding)
- Bij bezetting met 3 of 4 personen is de indeling van de kamers doorgaans met 2 queensize bedden (ca. 1,35 bij 2,00 m)

- Telefoon
- Tv
- Huurkluisje
- Airconditioning
- Koelkastje
- Badkamer met bad en/ofdouche, toilet en föhn
- Balkon met zitje

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils