Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Voltora

Sa Ràpita, Spanje

 

voltoravoltoravoltoravoltoravoltora
Favoriet 
     

    v.a. 1.534

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Voltora in Sa Ràpita

    Fantastisch huis met twee verdiepingen, gelegen in de rustige en kustachtige urbanisatie Sa Ràpita, waar van 6 tot 8 personen kunnen worden ondergebracht.
    Buitengewone schoonheid en leven zijn wat voortkomt uit de buitenkant van dit huis. Het majestueuze en prachtige gebouw is omgeven door een groene tuin, ook rond het chloorbad, een klein paradijs voor onze gasten. Stelt u zich eens voor dat u 's ochtends onder de veranda ontbijten terwijl de zon zijn hoogtepunt bereikt, zodat u kunt genieten van momenten van ontspanning op de 4 ligbedden of zwemmen in het zwembad. Het heeft een afmeting van 8 x 4 meter en de diepte varieert van 1.10 tot 1.80 meter. Als u liever verkoelt of het zand wast na een stranddag - op het strand op slechts 1,8 km afstand - kunt u de buitendouche gebruiken. En misschien is het later tijd om te genieten van een heerlijke barbecue! Wanneer u het huis betreedt, dat op een zeer stijlvolle manier is ingericht, vindt u een ruime woonkamer met airconditioning en satelliet-tv, en open naar de eetkamer en de keuken. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat en een bar met krukken om een hapje te eten, terwijl de chef-kok zijn beste gerechten kookt. Er zijn in totaal drie slaapkamers - allemaal met airco, een kledingkast en een eigen badkamer- en een toilet. De begane grond biedt het toilet en een van de slaapkamers met een tweepersoonsbed, uitgang naar de tuin en een badkamer met een bad. Als u naar boven gaat, vindt u de andere twee slaapkamers, een met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met douche en de andere met een tweepersoonsbed en een badkamer met een bad. Beide hebben toegang tot een groot terras. De twee extra gasten vinden hun plaats op een slaapbank in een andere kamer. Als u met uw baby reist, zijn er ook een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar. Sa Ràpita ligt op een kustlocatie met een onvergelijkbare charme, omdat het vlakbij de paradijselijke en beschermde stranden van Sa Ràpita, Es Trenc of Ses Covetes ligt. Het dorp biedt alle basisvoorzieningen voor een onafhankelijk verblijf, evenals een grote verscheidenheid aan bars, restaurants en recreatie. Het is zeer goed verbonden met de hoofdstad Palma, die ook een bezoek waard is. Je kunt de levendige straten, het stadscentrum en de geweldige kathedraal, La Seu, niet missen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is verboden. Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten. Afstanden Strand: 1,8 km - Luchthaven Sa Ràpita: 36,2 km - Son Sant Joan Golfterrein: 24,3 km - Son Antem Woonplaats: 0,001 km - Sa Ràpita Station: 44,3 km - Estación Intermodal, Palma Bushalte: 1,2 km - Sa Ràpita Veerboot : 46.8 km - Puerto de Palma Ziekenhuis: 41.1 km - Son Llatzer Toeristenkaart: 606 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met de verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm