Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Aina

Sa Ràpita, Spanje

 

casa-ainacasa-ainacasa-ainacasa-ainacasa-aina
Favoriet 
     

    v.a. 935

    • Max. 7 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Aina in Sa Ràpita

    In het kustdorp sa Ràpita zal dit fantastische chalet voor 7 personen, vlakbij de zee, je vakantie veranderen in een onvergetelijke herinnering.
    Liefhebbers van de zee en het mooie weer vinden in dit huis een klein paradijs. De grote veranda en het overdekte terras omringen dit majestueuze chalet, en nodigen uit om te genieten van sappige ontbijten en gezellige avonden, met het diner van alle heerlijke barbecuerecepten. Als onze gasten naar buiten gaan, krijgen ze meteen een groot gevoel van charme, dankzij de eenvoudige maar gezellige tuin met bomen rondom, waar de kleintjes zich prima kunnen vermaken. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt, maar het is echt een plek die rust uitstraalt.







    Het huis, ruim en senzill, heeft maar één verdieping. Als je binnenkomt, tref je een grote woon-eetkamer waar 2 banken, 2 fauteuils, wat boeken en een tv klaarstaan om te genieten van een goed boek of een interessante film. Het belangrijkste kenmerk van de kamer is de mooie en decoratieve open haard. Vervolgens de keuken, uitgerust met een keramische kookplaat en een oven. Hier kun je ook van je maaltijden genieten. De wasruimte is onafhankelijk en beschikt over een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Het huis heeft 3 slaapkamers, allemaal met een kledingkast en een ventilator. Twee ervan zijn uitgerust met een tweepersoonsbed en de laatste heeft 3 eenpersoonsbedden. We kunnen een kinderbedje en een kinderstoel voor je klaarmaken voor het geval je met je baby reist. Tot slot zijn er twee badkamers in de accommodatie, een met een douche en de andere met een bad.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor