Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Aparthotel Palia Sa Coma Playa

Sa Coma, Spanje

 

aparthotel-palia-sa-coma-playaaparthotel-palia-sa-coma-playaaparthotel-palia-sa-coma-playaaparthotel-palia-sa-coma-playaaparthotel-palia-sa-coma-playa
Favoriet 
 

v.a. 598

  • Beoordeeld met een 7.7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Aparthotel Palia Sa Coma Playa in Sa Coma

Palia Sa Coma Playa vind je in de badplaats Sa Coma, in het oostelijke deel van Mallorca. Deze plaats biedt heerlijke zandstranden, vele gezellige terrasjes en restaurants en een groot aanbod aan leuke activiteiten. Wat dacht je van duiken, paardrijden of een mooie boottocht? Er is voor ieder wat wils.

De ruimtelijke kamers in deze appartementen hebben allemaal een balkon en vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de Middellandse zee. De maaltijden worden in buffetvorm in het restaurant geserveerd. Of je nu liever van internationale gerechten geniet, of graag een lokale specialiteit wilt proeven, het kan allemaal.

Het kindvriendelijke appartementencomplex biedt vele faciliteiten waarvan het heerlijk verkoelende zwembad er slechts één is. Zo is er ook een animatieteam dat diverse sportieve activiteiten, interactieve shows en live muziek verzorgt. De jongere reizigers kunnen met leeftijdsgenootjes terecht in de Mini Club en eventueel een dansje wagen bij de kinderdisco.

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils