Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Ignacia

Ronda, Spanje

 

villa-ignacia
Favoriet 
 

v.a. 611

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Villa Ignacia in Ronda



Deze ochtend hoefde ik maar weinig moeite te doen om wakker te worden. Net als de afgelopen dagen weet ik dat er een heerlijk, compleet ontbijt op me wacht. Fluitend loop ik naar het grote terras van Villa Ignacia. Vanaf mijn stoeltje kijk ik uit over de glooiende heuvels van Andalusië. Niet veel later komt de Nederlandse eigenaresse Sophie naar me toe. “Er ligt weer vers fruit uit eigen tuin bij het buffet Eliza. Geniet er lekker van! Wil je koffie?”

Een uur nadat ik genoot van Sophie's uitgebreide ontbijt, stap ik in de auto voor een kort tochtje. De indrukwekkende stad Ronda ligt slechts 7 kilometer van Villa Ignacia vandaan. Na een kwartier rijden doemt het ineens voor me op: de stad met de Puente Nuevo, de schitterende brug die als toegangspoort dient. De 120 meter lange brug laat me minutenlang staren.

Na een bezoek aan deze bijzondere en typisch Spaanse stad, kom ik weer aan bij Villa Ignacia. Bij het zwembad besluit ik de rest van de dag niets meer te plannen. Ik zie eigenaren Fran en Sophie werken in de tuin. Ze genieten duidelijk van hun plekje, zoals ook ik dat deze week doe…
  • GeneralFacility:authentieke accommodatie;geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;ontbijtruimte;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week; verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen; verschoning 1 keer per week: extra verschoning op verzoek;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren toegestaan,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Pools:handdoekenservice (gratis);buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),Regular:geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;ontbijtruimte;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week; verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen; verschoning 1 keer per week: extra verschoning op verzoek;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice (gratis);buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer 1 keer per dag
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-09-2025 611,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor