Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel AluaSoul Orotava Valley

Puerto de la Cruz, Spanje

 

hotel-aluasoul-orotava-valley
Favoriet 
 

v.a. 139

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel AluaSoul Orotava Valley in Puerto de la Cruz

Hotel Orotava Valley van AluaSoul is met de adults only formule de ideale plek om uw vakantie op Tenerife te vieren. Overdag geniet u heerlijk bij het verwarmde zwembad en het zonneterras, nippend van een frisse cocktail uit de bar. Zin in iets actiefs? Dan kunt u deelnemen aan een klasje aquagym, een potje darten of lekker sporten in de fitnessruimte. 's Avonds biedt het hotel ook genoeg entertainment om u te vermaken. Luister naar live muziek onder het genot van een heerlijk drankje. Naast alle faciliteiten in het hotel biedt de plaats Puerto de la Cruz ook genoeg leuke attracties en uitjes. Mede door de uitgebreide faciliteiten en de fijne ligging krijgt AluaSoul Orotava Valley veel positieve reviews. Het hotel biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie.

Hotel Orotava Valley van AluaSoul is met de adults only formule de ideale plek om uw vakantie op Tenerife te vieren. Overdag geniet u heerlijk bij het verwarmde zwembad en het zonneterras, nippend van een frisse cocktail uit de bar. Zin in iets actiefs? Dan kunt u deelnemen aan een klasje aquagym, een potje darten of lekker sporten in de fitnessruimte. 's Avonds biedt het hotel ook genoeg entertainment om u te vermaken. Luister naar live muziek onder het genot van een heerlijk drankje. Naast alle faciliteiten in het hotel biedt de plaats Puerto de la Cruz ook genoeg leuke attracties en uitjes.

Mede door de uitgebreide faciliteiten en de fijne ligging krijgt AluaSoul Orotava Valley veel positieve reviews. Het hotel biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie.

Hotel AluaSoul Orotava Valley is gelegen in een rustige omgeving net buiten het prachtige Puerto de la Cruz. Op loopafstand vindt u een zwartgekleurd lavastrand waar u ligbedjes en parasols kunt huren. Hier kunt u de hele dag genieten van de zon en verkoeling zoeken met een duik in de zee. Voor een leuk uitje tijdens uw vakantie kunt u gemakkelijk naar Loro Parque of het beroemde Lago Martiánez. Het gezellige centrum van Puerto de la Cruz ligt op ca. 1,5 km. Hier vindt u vele winkels, terrasjes, bars en bovenal veel gezelligheid.

- Strand: ca. 750 m
- Bars en restaurants: ca. 200 m
- Loro Parque: ca. 500 m
- Centrum Puerto de la Cruz: ca. 1,5 km
- Bushalte: ca. 20 m
- Taxistandplaats: ca. 50 m

Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen. U kunt een transfer of huurauto bijboeken.

- Adults only formule (minimale leeftijd is 16+)
- Huisdieren niet toegestaan

Inbegrepen bij all inclusive:
- Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm
- Selectie Spaanse en internationale drankjes (tot 23:00 uur)
- A la carte dineren is mogelijk tegen betaling (Max. 1 reservering per week)

De suites van hotel Orotava Valley beschikken minimaal over:

- Telefoon

- TV

- Minibar (tegen betaling)

- Kluisje

- Airconditioning
n- Badkamer met douch, toilet en föhn

- Woongedeelte met bank

- Apart slaapgedeelte

- Balkon of terras


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas