Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ponent

Portocolom, Spanje

 

ponentponentponentponentponent
Favoriet 
     

    v.a. 1.795

    • Max. 4 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ponent in Portocolom

    Dit prachtige appartement tegenover de jachthaven van Portocolom verwelkomt 4 gasten.

    Het grote terras van dit appartement is perfect voor het doorbrengen van de mooiste momenten met het gezelschap van het spectaculaire uitzicht op de jachthaven en de zee van Portocolom. De zonsopgangen en zonsondergangen vanaf hier, terwijl u tegelijkertijd de zeebries en het zachte gezang van de golven voelt en geniet van een kopje koffie of een glas wijn en een aperitiefje, zullen onvergetelijk zijn.

    Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw en er is geen lift. Het combineert charme en comfort dankzij de prachtige kamers met houten vloeren en de perfecte meubels en details. De woonkamer, de eetkamer en de keuken zijn samen. Hier kunt u ontspannen terwijl u naar de satelliet-tv kijkt of aan het eind bijkletst met het uitzicht op zee. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat. Er zijn 3 slaapkamers in het appartement, twee met eenpersoonsbedden en de laatste met een tweepersoonsbed, een televisie (alleen met Spaanse zenders), een badkamer met een apart bad en douche, en een uitgang naar het terras. Twee slaapkamers bieden een inloopkast en de laatste heeft een dressoir. Er is een babybedje, een kinderstoel en een tweede badkamer met douche voor de rest van het huis. Het appartement is voorzien van airconditioning. De wasruimte is voorzien van een wasmachine, een wasdroger, een strijkijzer en een strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm