Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Carrotja

Porto Cristo, Spanje

 

sa-carrotjasa-carrotjasa-carrotjasa-carrotjasa-carrotja
Favoriet 
     

    v.a. 1.894

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Carrotja in Porto Cristo

    Deze fantastische villa gelegen in Porto Cristo verwelkomt 6 gasten.

    In dit prachtige pand kunt u genieten van een ongelooflijk privézwembad met zout, met afmetingen van 9m x 4m en een diepte van 1,2m tot 2,10m en het zal ideaal zijn om af te koelen op warme zomerdagen na het zonnebaden op de beschikbare ligstoelen. De grote tuin zal een favoriete plek zijn voor de kleintjes om naar hartelust te rennen en te spelen, en in de eethoek buiten kunnen ze allemaal samenkomen om te genieten van de heerlijke barbecue die in het huis staat, en waarmee ze hun favoriete gerechten kunnen bereiden. Het terrein is bovendien omheind, zodat de privacy volledig is.

    Het interieur van de villa is verdeeld over twee verdiepingen.
    Op de begane grond kunt u satelliet-tv kijken en ontspannen op de comfortabele banken in de woonkamer, die in open verbinding staat met de eetkamer.
    De keuken, die onafhankelijk is, heeft een eethoek, een uitgang naar het terras, een keramische kookplaat en al het nodige keukengerei om comfortabel te koken. In totaal drie slaapkamers bieden u het comfort dat u verdient. Een daarvan bevindt zich op de begane grond en heeft twee eenpersoonsbedden, een plafondventilator en toegang tot het terras. Een badkamer met douche completeert deze verdieping. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en toegang tot het terras, terwijl de tweede slaapkamer twee eenpersoonsbedden heeft, toegang tot een ander terras en een eigen badkamer met douche. Een extra badkamer met douche completeert de kamer.
    U kunt gebruik maken van de wasmachine, strijkijzer en strijkplank die u in de accommodatie vindt en het hele huis heeft centrale verwarming. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas