Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Regalo (Pérgola)

Porto Cristo, Spanje

 

es-regalo-pergolaes-regalo-pergolaes-regalo-pergolaes-regalo-pergolaes-regalo-pergola
Favoriet 
     

    v.a. 1.915

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Regalo (Pérgola) in Porto Cristo

    Deze fantastische villa in Porto Cristo verwelkomt 6 gasten.

    Buiten dit prachtige pand vind je een ongelooflijk privézwembad met chloor met afmetingen van 10m x 4m en een diepte tussen 1,20m en 2,10m, ideaal om af te koelen en te zonnebaden op de ligstoelen na een lange dag rondkijken op het eiland. De grote tuin is een favoriete plek voor de kleintjes om naar hartenlust te rennen en te spelen. Op de veranda kun je samen genieten van een heerlijke barbecue. Het terrein is omheind, dus er is gedeeltelijke privacy.

    Het interieur van de villa is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u een woon-eetkamer waar u kunt ontspannen op de comfortabele banken terwijl u geniet van een serie op de satelliet-tv. De onafhankelijke keuken met keramische kookplaat is uitgerust met al het nodige keukengerei om comfortabel te koken. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche maken deze verdieping compleet. Als je naar boven gaat vind je nog twee slaapkamers. Een van hen heeft een tweepersoonsbed, en-suite badkamer met douche, en directe toegang tot het balkon vanwaar je kunt genieten van een prachtig uitzicht. De derde en laatste slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een en-suite badkamer met een bad. Je kunt ook gebruik maken van de wasmachine, strijkijzer en strijkplank en als je reist met je baby kunnen we je een kinderbedje en kinderstoel leveren.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils