Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel HM Balanguera Beach - adults only

Playa de Palma, Spanje

 

hotel-hm-balanguera-beach-adults-onlyhotel-hm-balanguera-beach-adults-onlyhotel-hm-balanguera-beach-adults-onlyhotel-hm-balanguera-beach-adults-onlyhotel-hm-balanguera-beach-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 555

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel HM Balanguera Beach - adults only in Playa de Palma

Hotel HM Balanguera Beach is een hip vakantieadres vlak bij het strand en het bruisende centrum van Playa de Palma. Dit is de plek waar je 's avonds zwoele zomeravonden kunt beleven in de skybar en waar je overdag lekker kunt wegdromen op een bedje langs de waterkant.

Balanguera Beach beschikt over moderne kamers met een Mediterraans design. Dezelfde hippe inrichting is doorgevoerd in het restaurant, waar ontbijt en diner in buffetvorm worden gepresenteerd. Voor het optimale vakantiegevoel kun je terecht op het dakterras met zwembad en waar wordt gezorgd voor tropische cocktails. In het hoogseizoen draaien hier ook nog eens dj's terwijl je de zon in zee ziet zakken.

Wanneer je hier verblijft, wil je natuurlijk zoveel mogelijk van de Spaanse zonnestralen genieten. Dat kan perfect op één van de ligbedden aan het zwembad of op het schitterende strand. Tussendoor toch nog even je conditie op peil houden? Gelukkig is er ook een fitnessruimte in het hotel waar je je uit kunt leven.

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm