Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Franciscus

Playa de Muro, Spanje

 

villa-franciscusvilla-franciscusvilla-franciscusvilla-franciscusvilla-franciscus
Favoriet 
     

    v.a. 3.771

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Franciscus in Playa de Muro

    Beschermd door bomen en groen en gelegen op een benijdenswaardige locatie, direct aan de rand van het strand, verwelkomt dit prachtige huis in Playa de Muro 8 gasten.

    De buitenkant van het huis biedt een prachtige tuin waar u kunt genieten van het mooie weer. Er zijn 8 ligstoelen om te zonnebaden en 3 ervan kunnen naar het strand worden gebracht, aangezien het huis er via een kort pad direct toegang toe heeft. Bij terugkomst spoel je het zout en zand af in de buitendouche en geniet je van een heerlijke barbecue in de buiteneethoek op de veranda. De woning heeft directe buren maar de begroeiing rondom het huis geeft u privacy.

    Het huis heeft twee verdiepingen waar comfort voorop staat. Vanuit de tuin heeft u direct toegang tot de woon-eetkamer voorzien van AC en Smart TV. Vervolgens heb je de keuken die is uitgerust met een gaskookplaat en alles wat je nodig hebt om te koken tijdens je vakantie. Op deze verdieping zijn er ook 2 badkamers - een met een douche en de andere met een bad - en 3 slaapkamers met airconditioning, - een met een tweepersoonsbed en de andere 2 met twee eenpersoonsbedden. Op de bovenverdieping heb je de laatste slaapkamer met een tweepersoonsbed, airco, terras en een eigen badkamer met douche. We kunnen u 2 kinderbedjes en een kinderstoel aanbieden voor het geval u met uw baby's reist. En ook in het huis vindt u een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm