Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Coral Compostela Beach Golf

Playa de las Americas, Spanje

 

appartementen-coral-compostela-beach-golfappartementen-coral-compostela-beach-golfappartementen-coral-compostela-beach-golfappartementen-coral-compostela-beach-golfappartementen-coral-compostela-beach-golf
Favoriet 
 

v.a. 578

  • Beoordeeld met een 7.5
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Coral Compostela Beach Golf in Playa de las Americas

Appartementen Coral Compostela Beach Golf is geheel gerenoveerd en beschikt over modern ingerichte appartementen. De ligging is perfect! Midden in het bruisende centrum van Playa de las Américas en op loopafstand van het heerlijke strand genaamd Las Vistas Beach. Ook de Las Americas golfbaan ligt naast het hotel, ideaal voor de golfliefhebbers. Ook de populaire badplaats Los Christianos is makkelijk te bereiken.

Geniet van een hapje en een drankje bij het restaurant, terras of de bar. Een verfrissende duik neem je in het heerlijke zwembad of ontspan op één van de comfortabele ligbedjes. De kinderen hebben de hele dag door plezier bij de mini club, speeltuin en gameroom/spelletjesruimte. Wat een heerlijk vakantie adres!


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm