Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bambu

Playa de Gandía, Spanje

 

bambubambubambubambubambu
Favoriet 
     

    v.a. 445

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bambu in Playa de Gandía

    Dit geweldige appartement voor 2-4 personen, met gedeeld zwembad, ligt op slechts 500 meter afstand van de zee in Playa de Gandia.

    Minder dan 10 minuten lopen scheidt dit geweldige appartement van het prachtige strand van Gandia. Na te hebben genoten van een heerlijk ontbijt op het privéterras, kunt u naar het fijne, gouden zand gaan. Stelt u zich eens voor hoe heerlijk het is om op uw uitgespreide handdoek van een zonnige dag te genieten, terwijl u luistert naar het ontspannende heen en weer bewegen van de golven. Maar omdat alles moe wordt, verandert u misschien liever uw plan tegen de middag en bezoekt u het gedeelde zwembad van deze prachtige woonwijk. Dit is een chloorbad van 15 x 8 meter en een diepte van 1,6 tot 2,1 meter. Er zijn 11 gedeelde ligstoelen waar u kunt zonnebaden of lezen.






    Op de 7e verdieping van een gebouw met lift biedt het appartement een ruime woonkamer met televisie, open naar de eetkamer, en een gezellig en zonnig gemeubileerd terras. De keuken, met een moderne en strandachtige stijl, is uitgerust met een inductiekookplaat en al het keukengerei dat nodig is om te koken. Hier vindt u ook de wasmachine, strijkijzer en strijkplank. De badkamer in het appartement beschikt over een douche en de enige slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, kast en directe toegang tot het terras. Voor de 1 of 2 extra gasten zijn een opklapbed en een slaapbank beschikbaar. Wij maken graag een kinderbedje en een kinderstoel voor uw baby klaar.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm