Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Morei De Ses Penyes

Muro, Spanje

 

son-morei-de-ses-penyesson-morei-de-ses-penyesson-morei-de-ses-penyesson-morei-de-ses-penyesson-morei-de-ses-penyes
Favoriet 
     

    v.a. 1.959

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Morei De Ses Penyes in Muro

    Deze geweldige villa ligt vlakbij Muro en verwelkomt 6 gasten.

    De idyllische buitenkant van het pand is perfect om te genieten van het mediterrane klimaat. In de uitgebreide en goed onderhouden tuin vind je een privézwembad met zout met afmetingen van 10 x 5 m met een diepte van 1,6 tot 2,4 m. Daarnaast is er ook een jacuzzi waar je aan het eind van de dag kunt ontspannen. Rondom zijn er ligstoelen waar je kunt ontspannen terwijl je zonnebaadt, een barbecue en verschillende gemeubileerde en voorbereide plekken waar je kunt genieten van een hapje of een drankje met je gezelschap. Bovendien is er ook een buitenbadkamer, een pingpongtafel, verschillende speeltuinen voor de kleintjes en een plek om fietsen te stallen. In dit huis kun je genieten van volledige privacy.

    Het moderne interieur van het twee verdiepingen tellende huis is smaakvol ingericht en ontworpen om je de rust te geven die je verdient. Op de begane grond, uitgerust met AC en TV met satellietzenders, leidt de lichte woon-eetkamer naar de keuken, die is voorzien van inductie en al het nodige keukengerei om comfortabel te koken. In het huis is er een wasmachine, wasdroger, strijkijzer en strijkplank. Op dezelfde verdieping is er een aparte badkamer met een bad en twee slaapkamers, beide met AC en verwarming. Een van hen heeft een tweepersoonsbed, terwijl de andere een onderschuifbed heeft. Een wenteltrap leidt naar de bovenste verdieping, waar zich de laatste slaapkamer bevindt. Deze slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met douche, AC, verwarming en een privéterras vanwaar je kunt genieten van een fantastisch uitzicht op het Mallorcaanse platteland. Als je met je baby reist, kunnen we voor een kinderbedje en kinderstoel zorgen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna