Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Rius

Muro, Spanje

 

can-riuscan-riuscan-riuscan-riuscan-rius
Favoriet 
     

    v.a. 1.428

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Rius in Muro

    Herenhuis met zwembad omgeven door het platteland met een capaciteit voor 6 personen, op slechts 10 km afstand van het strand.

    Buiten is het huis erg mooi. Breng tijd door op het terras, maak een barbecue klaar, zwem in het zwembad of ontspan gewoon in de tuin. De veranda van 100 m2 is ingericht met een enorme houten tafel. Je kunt met z'n allen samenkomen en ook buiten koken, want naast de barbecue bevindt zich een tweede keuken, die beschikt over een vaatwasser. Aan de voorzijde van de veranda, met uitzicht op het zwembad, bevindt zich een chill-outruimte met stoelen en fauteuils. De juiste plek voor ontspanningszoekers. Het zwembad, chloorwater, en 4,5x8 meter is privé. Naast het zwembad is er ook een pergola met nog een eethoek. Een goede plek om te genieten van het mediterrane weer.


    Het huis met twee verdiepingen, 250 m2, heeft drie tweepersoonsslaapkamers en is ideaal voor gezinnen of groepen vrienden. Eén van de slaapkamers is voorzien van elk twee eenpersoonsbedden, terwijl de andere twee slaapkamers tweepersoonsbedden hebben. Alle slaapkamers en drie badkamers (waarvan 2 met eigen badkamer) bevinden zich op de bovenverdieping, terwijl de vierde beneden is. Drie van de badkamers zijn uitgerust met een douche en één met een bad. In elke kamer voel je een warme sfeer. Ga zitten en ontspan in de woonkamer, waar twee banken staan. Een leuke plek om satelliet-tv te kijken of een siësta te houden. De keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt: een broodrooster, koffiezetapparaat, gasfornuis en oven, bestek, keukengerei, koelkast en vriezer, enz. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna