Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sirena

Moraira, Spanje

 

sirenasirenasirenasirenasirena
Favoriet 
     

    v.a. 628

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sirena in Moraira

    Welkom in dit prachtige appartement gelegen bij de zee in Moraira. Het biedt plaats aan 6 personen.
    Het appartement heeft een gemeubileerd terras met uitzicht op zee.
    Dit appartement van 73 m2, gelegen op de tweede verdieping met lift, heeft drie slaapkamers (een met twee eenpersoonsbedden, een met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed).

    De gezellige wooneetkamer heeft een bank, een tv, een eettafel met stoelen en airconditioning. De aparte keuken, met een glaskeramische kookplaat, is volledig uitgerust. Er is een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn beschikbaar op aanvraag. Het appartement heeft twee badkamers die het hele huis bedienen, één met een douche en één met een bad.
    Het is gelegen op een centrale locatie nabij het strand van L'Ampolla, een van de meest populaire en exclusieve zandstranden, niet erg uitgestrekt en niet druk. Dit gebied biedt alle mogelijke voorzieningen zoals bars, restaurants, winkels, enz. U kunt er watersporten beoefenen, zoals snorkelen, duiken, vissen, enz.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna