Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

El Zoco De Iñaki - Adults Only

Mijas, Spanje

 

el-zoco-de-inaki-adults-onlyel-zoco-de-inaki-adults-onlyel-zoco-de-inaki-adults-onlyel-zoco-de-inaki-adults-onlyel-zoco-de-inaki-adults-only
Favoriet 
     

    v.a. 671

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    El Zoco De Iñaki - Adults Only in Mijas

    Geniet van de zomer in dit fantastische appartement op slechts 5 minuten van het strand vlakbij de Zoco de Calahonda, Mijas. Het beschikt over een gemeenschappelijk zwembad en een fantastisch en licht terras, en is geschikt voor maximaal 4 personen.

    Na een dagje zon en strand is er niets lekkerder dan een duik nemen in het verfrissende gemeenschappelijke zwembad. Het is chloorbehandeld, meet 23 x 9 meter en heeft een diepte van 1 tot 2,20 meter. Het grasveld eromheen is ideaal om te zonnebaden na een duik. Binnen in het appartement blijkt het terras de perfecte plek om te genieten van een hapje voordat u gaat genieten van een heerlijk diner.

    Het stijlvolle appartement is gelegen op de tweede verdieping van het gebouw, voorzien van een lift. Het is onlangs gerenoveerd en beschikt over alle nodige voorzieningen voor uw vakantie. De woon-eetkamer is uitgerust met een Smart TV en airconditioning. De aparte keuken is voorzien van een inductiekookplaat. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Twee mooie slaapkamers, beide met veel licht en tweepersoonsbedden, zorgen voor een goede nachtrust voor onze gasten. Eén ervan heeft ook een ensuite badkamer met ligbad. Nog een badkamer met douche maakt de accommodatie compleet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils