Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Calanova

Mijas, Spanje

 

calanovacalanovacalanovacalanovacalanova
Favoriet 
     

    v.a. 699

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Calanova in Mijas

    Welkom in dit charmante appartement in de wijk Mijas, waar 4 gasten hun tweede huis zullen vinden.

    De buitenkant van het pand is ideaal om te genieten van het zuidelijke klimaat. In de prachtige gemeenschappelijke ruimtes van de urbanisatie ontdek je heerlijke hoekjes om doorheen te slenteren en natuurlijk te genieten van een fantastisch gemeenschappelijk chloorbad, met een afmeting van 27 x 14 m en een dieptebereik van 0,3 tot 1,9 m. Daarnaast zijn er paddle-tennisbanen, een grote golfbaan en voor de kleintjes een speeltuin waar ze zich zeker zullen vermaken. Eenmaal bij het pand, wordt het privébalkon de ideale ruimte om de dag te beginnen met een goed ontbijt en het prachtige uitzicht op de omgeving, of om te genieten van onvergetelijke maaltijden of leuke momenten onder het genot van een drankje aan het eind van de dag met je metgezellen. Houd er rekening mee dat er directe buren zijn, omdat het zich in een appartementencomplex bevindt.







    Het interieur van het appartement, gelegen in een gebouw met lift en ingericht in een moderne en gezellige stijl, is ontworpen om u de rust te bieden die u verdient. De woonkamer, voorzien van AC met warmtepomp en Smart TV, wordt ongetwijfeld de perfecte ruimte om je avonden te verlengen. De keuken is onafhankelijk en heeft een keramische kookplaat, plus al het benodigde keukengerei om comfortabel te koken. In het huis is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Om uit te rusten heb je twee slaapkamers, beide met airco met warmtepomp. De eerste heeft een tweepersoonsbed, toegang tot het balkon en een eigen badkamer met ligbad, terwijl in de tweede twee eenpersoonsbedden tegen elkaar staan. Een badkamer met douche completeert het pand. Als u met uw baby reist, kunnen we een wieg en kinderstoel leveren.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm