Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Arte De Luz

Mijas, Spanje

 

arte-de-luzarte-de-luzarte-de-luzarte-de-luzarte-de-luz
Favoriet 
     

    v.a. 608

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Arte De Luz in Mijas

    Welkom in dit gezellige appartement voor 4 personen in Calahonda. Het ligt in een woonwijk naast de golfbaan en biedt een verfrissend gemeenschappelijk zwembad.

    Het gedeelde chloorzwembad is ideaal om af te koelen na een dag golfen of op het strand. Het is 16 x 8 meter en de diepte varieert tussen 1 en 2,1 meter. Het heeft ook een afmeting van 6x6 meter met een kinderbad van 0,4 meter diep, zodat de kleintjes ook van het water kunnen genieten. Het appartement heeft een fantastisch terras waar u buiten kunt eten met uitzicht op de zee in de verte.

    Het appartement bevindt zich op de begane grond van het complex en heeft een praktische en gezellige stijl, met alles wat u nodig heeft voor een perfecte vakantie. De woonkamer is uitgerust met TV-sat, airconditioning en een plafondventilator. Vervolgens heb je de keuken met een keramische kookplaat en de basisuitrusting om te koken. De aparte wasruimte heeft een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, de eerste met een tweepersoonsbed en een plafondventilator en de tweede met twee eenpersoonsbedden, een plafondventilator en een televisie. De badkamer in het huis heeft een douche. Ten slotte kunnen we u voorzien van een kinderbedje en een kinderstoel voor het geval u met uw baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor