Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Vinya Des Compte

Maria de la Salud, Spanje

 

sa-vinya-des-comptesa-vinya-des-comptesa-vinya-des-comptesa-vinya-des-comptesa-vinya-des-compte
Favoriet 
     

    v.a. 1.300

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Vinya Des Compte in Maria de la Salud

    Charmante villa met privézwembad vlakbij Maria de la Salut, verwelkomt 5 personen.

    Prachtige villa met een privé chloor 8m x 4m en een diepte van 2m zwembad. Er staan een paar fruitbomen (citroenen, kaki's, kersen en abrikozen) op het perceel. U kunt ontspannen op een van de 6 ligstoelen of een barbecue bereiden. De villa beschikt over twee gemeubileerde terrassen, waar u samen met uw dierbaren van deze heerlijke maaltijden kunt genieten. Deze prachtige villa is omheind en heeft geen directe buren.







    Het huis heeft twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een keuken, waar u een inductiekookplaat vindt; de woonkamer, uitgerust met een tafel, tv en een houtkachel; een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kast; en een badkamer met douche. Op de eerste verdieping is er een woonkamer met airconditioning met warmtepomp, satelliet-tv, dvd en cd-speler. Er zijn ook nog twee slaapkamers, waarvan één met een uitschuifbed en de laatste met een tweepersoonsbed, een kast en directe toegang tot het terras. De laatste slaapkamer heeft geen privacy, omdat deze verbonden is met deze woonkamer. Als u met uw baby reist, zorgen wij voor een kinderbedje en een kinderstoel. Het huis beschikt over een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank, evenals 6 elektrische radiatoren. Er is ook een toilet buiten.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils