Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Mar Bella

Marbella, Spanje

 

mar-bellamar-bellamar-bellamar-bellamar-bella
Favoriet 
     

    v.a. 1.306

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Mar Bella in Marbella

    Gelegen in het prachtige kustgebied van Marbella, biedt dit appartement met een gedeeld zwembad en een privétuin een oase van ontspanning en buitenplezier, ideaal voor 4 personen.

    Het gedeelde chloorzwembad met afmetingen van 18 x 7 meter en een diepte van 1 tot 2,20 meter is perfect om af te koelen en van de zon te genieten. Het zwembad zorgt voor momenten van vermaak voor zowel volwassenen als kinderen, dankzij het 5x5 kinderbad met een diepte van 0,50 meter. Er is ook een buitendouche. In het appartement kunt u genieten van een privétuin omgeven door gazons, aangevuld met ligstoelen en een praktische mobiele barbecue die uitnodigt tot onvergetelijke buitenmomenten.

    Het appartement, verdeeld over één verdieping, biedt een gezellige en functionele sfeer. De lichte woon-eetkamer is voorzien van airconditioning en een smart-tv voor extra entertainment. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat en biedt een ideale ruimte om culinaire momenten te delen met familie of vrienden. Met twee slaapkamers, beide met tweepersoonsbedden en airconditioning, garandeert het een goede nachtrust na een dag sightseeing in de stad. Het heeft ook twee volledige badkamers, waarvan één en-suite met de eerste slaapkamer met douche, en de tweede met een ligbad. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank, en als u met uw baby reist, kunnen wij voor een wieg en een kinderstoel zorgen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas