Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Gener (Manacor)

Manacor, Spanje

 

son-gener-manacorson-gener-manacorson-gener-manacorson-gener-manacorson-gener-manacor
Favoriet 
     

    v.a. 2.384

    • Max. 11 personen
    • 6 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Gener (Manacor) in Manacor

    Deze prachtige villa gelegen in Manacor, verwelkomt maximaal 11 personen.

    Buiten deze uitgebreide woning met uitzicht over het platteland vindt u een groot chloorzwembad met afmetingen van 10m x 5m en een dieptebereik van 0,9m tot 1,8m. Op de heerlijke terrassen kunt u heerlijk ontspannen op de ligstoelen terwijl de kleintjes rondrennen in de tuin. U kunt een heerlijke barbecue bereiden en er samen van genieten op de buitenveranda, die is ingericht om uw avonden te verlengen. De woning is omheind en de privacy is volledig.

    Binnen is de woning verdeeld over twee verdiepingen en is verdeeld in talrijke kamers die van uw vakantie de meest ontspannende zullen maken. De woon-eetkamer heeft centrale verwarming op olie en Smart TV. De gaskeuken is onafhankelijk en heeft al het nodige keukengerei om comfortabel te koken. Als het tijd is om te slapen heeft u in totaal 6 verwarmde slaapkamers tot uw beschikking. Vijf daarvan hebben een tweepersoonsbed, waarvan één ook een eigen badkamer met douche heeft, en de zesde heeft twee eenpersoonsbedden en directe toegang tot het terras. Twee andere badkamers dienen de accommodatie, een met een douche en de andere met een bad.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna