Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Tropic Park

Malgrat de Mar, Spanje

 

hotel-tropic-park
Favoriet 
 

v.a. 274

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Tropic Park in Malgrat de Mar

Hotel Tropic Park, nog een echt Catalaans familiehotel, ligt op een toplocatie in Malgrat de Mar, aan de Costa de Barcelona. Hotel Tropic Park bevindt zich aan de boulevard die het hotel met het centrum van het dorp verbindt. Ruime moderne kamers, Een zwembad voor iedereen, een dakterras met klein zwembad en panoramisch uitzicht over zee, activiteiten en animatie voor de kinderen in het hotel zelf. Het buffetrestaurant biedt gevarieerde nationale en internationale gerechten van hoge kwaliteit, met streekproducten en verse producten van het seizoen. Bovendien kunt u hier desgewenst ook voor All-Inclusive kiezen. De ligging van het hotel, aan het strand van Malgrat, is één van de sterke punten! Geniet van de directe toegang tot de boulevard en van een panoramaterras met een prachtig uitzicht op zee. De complete faciliteiten van het Tropic Park en de exclusieve service die horen bij een viersterren-hotel, maken het tot de ideale accommodatie voor gezinnen die de

Hotel Tropic Park, nog een echt Catalaans familiehotel, ligt op een toplocatie in Malgrat de Mar, aan de Costa de Barcelona. Hotel Tropic Park bevindt zich aan de boulevard die het hotel met het centrum van het dorp verbindt. Ruime moderne kamers, Een zwembad voor iedereen, een dakterras met klein zwembad en panoramisch uitzicht over zee, activiteiten en animatie voor de kinderen in het hotel zelf. Het buffetrestaurant biedt gevarieerde nationale en internationale gerechten van hoge kwaliteit, met streekproducten en verse producten van het seizoen. Bovendien kunt u hier desgewenst ook voor All-Inclusive kiezen.

De ligging van het hotel, aan het strand van Malgrat, is één van de sterke punten! Geniet van de directe toegang tot de boulevard en van een panoramaterras met een prachtig uitzicht op zee. De complete faciliteiten van het Tropic Park en de exclusieve service die horen bij een viersterren-hotel, maken het tot de ideale accommodatie voor gezinnen die de omgeving van de Costa de Barcelona in alle comfort willen ontdekken.

Tropic Park is direct aan de boulevard gelegen. Het strand bereikt u via het spoorwegtunneltje direct voor de deur in minder dan een minuut. Tropic Park ligt zeer centraal t.o.v. het centrum van Malgrat en het centrum van Santa Susana.

- Strand: ca. 100 m
- Centrum Malgrat de mar: ca. 700 m
- Centrum Santa Susanna: ca. 500 m
- Restaurants en bars: in de nabije omgeving
- Waterworld: ca. 15 km

Met het openbaar vervoer:
- Bushalte: tegenover het hotel

Met de pendelbus:
- U wordt bij het hotel gebracht en opgehaald

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Girona: ca. 35 km
- Luchthaven Barcelona: ca. 70 km
- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.
U kunt een privétransfer per taxi/minibus of een transfer per shuttleservice bijboeken. Bij een privetransfer wordt u bij de accommodatie gebracht en opgehaald. De uit- en opstapplaats van de shuttletransfer is bij het hotel.

- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Maaltijden in buffetvorm met showcooking en regelmatig themabuffetten
- Minderjarige jongeren reizend zonder ouders / voogd dienen een ouderverklaring te overleggen bij incheck met daarop contactinformatie ouders / voogd.

Indien u kiest voor all inclusive, is het volgende inbegrepen:
- Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm
- Selectie van (non-)alcoholishe dranken van 10.00-23.00 uur
- Selectie van snacks van 10.00-12.00 uur en 15.00-18.00 uur

De recent gerenoveerde kamers van Tropic Park zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De kamers beschikken o.a. over de volgende faciliteiten:
- Tv
- Telefoon
- Kluis (€ 4,- p.d. + borg)
- Koelkastje
- Airconditioning (van 15/6 tot 15/9)
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon
- WiFi
De voordeelkamers zijn gelijk aan de standaard kamers, echter goedkoper en beperkt beschikbaar.

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor