Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen La Caleta

Los Cancajos, Spanje

 

appartementen-la-caletaappartementen-la-caletaappartementen-la-caletaappartementen-la-caletaappartementen-la-caleta
Favoriet 
 

v.a. 496

  • Beoordeeld met een 7.6
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen La Caleta in Los Cancajos

Appartementen La Caleta zijn mooi gelegen, zowel dicht bij het strand als het centrum. Ideaal dus voor iedereen die alle kanten op wil. Want je dagen aan het bijzondere strand doorbrengen is hier heerlijk! De sfeervolle appartementen zijn gelegen in Los Cancajos, voor velen het leukste toeristische deel van de gemeente Breña Baja. Gezelligheid is dus altijd in de buurt te vinden, terwijl je in het appartement ook terecht kunt voor ontspanning in alle rust. Het zwembad is het middelpunt van het complex en is omgeven door de vrolijk felgekleurde appartementen. Een ideaal plekje voor jong en oud!

De appartementen zijn licht ingericht en zijn allemaal voorzien van een balkon of terras met uitzicht op de groene omgeving vol planten en bloemen. Een ander verrassend plekje is het terras, met een spectaculair uitzicht over zee. Een ideaal plekje om te proosten op een onvergetelijke vakantie op het groene en prachtige eiland La Palma!

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm